ADSM/ADSH SORUNLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞTAY YAPILDI.
30 Mart 2021

17.03.2021 tarihinde Ankara Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ev sahipliğinde Sağlık Bakanlığı Ağız ve Diş Sağlığı Daire Başkanımız Doç.Dr.Dt.Emre KORKUT başkanlığında; Türkiye’nin yedi bölgesinden seçilen 10 temsilci başhekimimizin katılımıyla, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve hastanelerimizin sorunları ile ilgili çalıştay gerçekleştirildi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve hastanelerimizin durumu, bugünü ve yarınının değerlendirildiği çalıştayda yaşanan sorun ve çözüm önerileri başhekimlerimiz tarafından daire başkanlığımıza iletildi. Olumlu geri dönüşlerin alındığı toplantı son derece verimli geçti. Yapılan bu çalıştayın düzenli yapılması yönünde alınan ortak kararla son buldu.

Ev sahipliğinden ötürü Ankara Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dt.Esra GÜVEN GÜRLEYEN'e ve Sağlık Bakanlığı Ağız ve Diş Sağlığı Daire Başkanımız Doç.Dr.Dt.Emre KORKUT  ve ekibine ve Türkiye’nin yedi bölgesinden katılım gösteren başhekimlerimiz;

Başhekimimiz Kocaeli Nuh Çimento ADSM Başhekimi Dt.Kerem M.ÖZKAHRAMAN,

Kocaeli Gölcük ADSM Başhekimi Dt.Mustafa AYDINALP,