Şubat Ayı KOCAELİ ADSM Bashekimleri Toplantısı Yapıldı
02 Mart 2021

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kocaeli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri Başhekimleri toplantısı bu ay Kocaeli Il Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Yuksel Pehlevan başkanlığında, hastanemizde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Kocaeli Il Sağlık Müdürümüz Dr. Yüksel PEHLEVAN ın yani sıra  Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanı Dr.Ahmet SARIIŞIK, Başkan Yardımcısı Dr.Serhat KARATEPE hastanemiz başhekimi Dt.Kerem ÖZKAHRAMAN,  Körfez ADSM Başhekimi Dt.Zehra Salih COŞKUN, Derince ADSM Başhekimi  Dt.Hakan BİTLİS, Gölcük ADSM Başhekimi Dt.Mustafa AYDINALP, Darıca ADSM Başhekimi Dt.Eray ÜNALDI ve Dt.Özcan TEKİN katılım göstermişlerdir.

Salgın boyunca ağız ve diş sağlığı merkezlerinin işleyişi ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek  projelerin planlamasının yapıldığı toplantıda ayrıca protez ve tedavi hizmet sayılarının artırılmasına yönelik atılacak adımlar toplantı gündeminde konuşulan konular arasında yer almıştır.

Halkımızın daha iyi bir hizmet almasi için her ay bir ADSM'mizin organizasyonu ile  düzenli olarak yapılan bu toplantılar ilimizde yer alan 5 ADSM nin ortak hareket etmesi ve gelişmelerden haberdar edilmesi acısından önem arz etmektedir.

Katılımlarından dolayı Kocaeli Il Sağlık Müdürümüze ve Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanımıza ,ve tüm ADSM başhekimlerine teşekkür ederiz.

• WhatsApp Image 2021-02-10 at 21.15.26.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-02-10 at 21.15.27.jpeg